Urządzenia i Akcesoria
芝士爆浆虾饼
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
10 只
Składniki
-
马苏里拉奶酪碎150 克
-
虾仁450 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐3 克
-
料酒10 克
-
淀粉5 克
-
油 煎制用适量
-
孜然粉 根据个人口味添加适量
-
辣椒粉 根据个人口味添加适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 只
Sód
284.4 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
412.1 kJ /
98.6 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
街头小吃
10 Przepisów
Chiny
Chiny