Urządzenia i Akcesoria
腐竹牛肉煲
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 47 min
4 人份
Składniki
-
牛里脊 切片300 克
-
生抽30 克
-
沙茶酱80 克
-
蚝油20 克
-
白砂糖 约½茶匙3 克
-
玉米淀粉5 克
-
油15 克
-
姜 切块15 克
-
蒜头6 瓣
-
水400 克
-
腐竹 新鲜的250 克
-
花生酱20 克
-
白砂糖5 克
-
香菜 切段30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1026.3 mg
Białko
53.3 g
Kalorie
2792.4 kJ /
667.4 kcal
Tłuszcz
46.9 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心家常煲
5 Przepisów
Chiny
Chiny