腐竹牛肉煲

腐竹牛肉煲

5.0 8 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 47 min
4 人份

Składniki

  • 牛里脊 切片
    300 克
  • 生抽
    30 克
  • 沙茶酱
    80 克
  • 蚝油
    20 克
  • 白砂糖 约½茶匙
    3 克
  • 玉米淀粉
    5 克
  • 15 克
  • 切块
    15 克
  • 蒜头
    6 瓣
  • 400 克
  • 腐竹 新鲜的
    250 克
  • 花生酱
    20 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 香菜 切段
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1026.3 mg
Białko 53.3 g
Kalorie 2792.4 kJ / 667.4 kcal
Tłuszcz 46.9 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Węglowodany 18.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...