Urządzenia i Akcesoria
猪肉泡菜烩饭
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
洋葱 切丝80 克
-
五花肉 切薄片120 克
-
韩式辣椒酱50 克
-
水250 克
-
盐1 克
-
韩式泡菜 切段120 克
-
料酒20 克
-
短粳米 洗净沥干后约重340克250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
799.7 mg
Białko
12.3 g
Kalorie
2644.6 kJ /
632.1 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
76.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
米饭最美味
5 Przepisów
Chiny
Chiny