猪肉泡菜烩饭
TM6

猪肉泡菜烩饭

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 20 克 油
  • 2 瓣 蒜头 ,切片
  • 80 克 洋葱 ,切丝
  • 120 克 五花肉 ,切薄片
  • 50 克 韩式辣椒酱
  • 250 克 水
  • 1 克 盐
  • 120 克 韩式泡菜 ,切段
  • 20 克 料酒
  • 250 克 短粳米 ,洗净沥干后约重340克

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2644.6 kJ / 632.1 kcal
Białko
12.3 g
Węglowodany
76.3 g
Tłuszcz
29.4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
2.6 g
Sód
799.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy