猪肉泡菜烩饭

猪肉泡菜烩饭

4.2 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 人份

Składniki

  • 20 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 洋葱 切丝
    80 克
  • 五花肉 切薄片
    120 克
  • 韩式辣椒酱
    50 克
  • 250 克
  • 1 克
  • 韩式泡菜 切段
    120 克
  • 料酒
    20 克
  • 短粳米 洗净沥干后约重340克
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 799.7 mg
Białko 12.3 g
Kalorie 2644.6 kJ / 632.1 kcal
Tłuszcz 29.4 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 76.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...