红油抄手

红油抄手

4.5 27 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

馅料
  • 猪肉块,去筋
    250 克
  • 1 颗
  • 切末
    20 克
  • 切末
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    1 汤匙
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 料酒
    15 克
  • 麻油
    15 克
红油汁
  • 生抽
    15 克
  • 花椒粉
    1 小撮
  • 红糖
    1 茶匙
  • 蒜头 切末
    2 瓣
  • 10 克
  • 麻油
    1 茶匙
  • 辣椒油
    50 克
  • 15 克
红油抄手
  • 馄饨皮
    300 克
  • 无盐熟花生 切碎
    适量
  • 芽菜
    适量
  • 切末
    1 支

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 28.1 g
Kalorie 3092 kJ / 739 kcal
Tłuszcz 32.3 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 82.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...