香煎虾饼

香煎虾饼

4.4 33 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 虾仁
    360 克
  • 洋葱 切块
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 玉米淀粉
    10 克
  • 日本清酒
    5 克
  • ½ 颗
  • 美乃滋
    10 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 面包糠
    20 克
  • 淀粉 裹粉用
    8 汤匙
  • 煎虾饼用
    2 汤匙
  • 柠檬
    ½ 只
  • 泰式甜辣酱 蘸料,依据个人口味增减
    20 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.8 g
Kalorie 932 kJ / 222 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 27.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...