咖喱鱼蛋

咖喱鱼蛋

4.8 16 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    2 颗
  • 洋葱 切块
    50 克
  • 黄油
    20 克
  • 面粉
    10 克
  • 黄咖喱酱
    35 克
  • 沙茶酱
    10 克
  • 250 克
  • (约1.5茶匙)
    7 克
  • 花生酱
    10 克
  • 稀奶油
    50 克
  • 鱼丸 选用鱼蛋
    350 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 888.7 mg
Białko 11.4 g
Kalorie 1049.3 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 14.9 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...