Urządzenia i Akcesoria
咖喱鱼蛋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜头2 颗
-
洋葱 切块50 克
-
黄油20 克
-
面粉10 克
-
黄咖喱酱35 克
-
沙茶酱10 克
-
水250 克
-
糖 (约1.5茶匙)7 克
-
花生酱10 克
-
稀奶油50 克
-
鱼丸 选用鱼蛋350 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
888.7 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1049.3 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
街头小吃
10 Przepisów
Chiny
Chiny