Urządzenia i Akcesoria
芹菜红枣瘦肉汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
猪肉 选择瘦肉,切细条150 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
油20 克
-
姜3 片
-
芹菜 选择本地芹菜,去除叶子切段200 克
-
新鲜香菇 切片2 个
-
水800 克
-
红枣8 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.8 g
Kalorie
510.5 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny