芹菜红枣瘦肉汤

芹菜红枣瘦肉汤

4.1 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 猪肉 选择瘦肉,切细条
    150 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 20 克
  • 3 片
  • 芹菜 选择本地芹菜,去除叶子切段
    200 克
  • 新鲜香菇 切片
    2 个
  • 800 克
  • 红枣
    8 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.8 g
Kalorie 510.5 kJ / 122 kcal
Tłuszcz 6.2 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...