Risotto alle more
TM6 TM5 TM31

Risotto alle more

4.2 (23 oceny)

Składniki

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 200 g di more

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2012.8 kJ / 480.8 kcal
Białko
15.2 g
Węglowodany
68.8 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
3.8 g
Sód
404 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy