Risotto alle more

Risotto alle more

4.2 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    100 g
  • di scalogno a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco
    60 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di more
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 480.8 kcal / 2012.8 kJ
Białko 15.2 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 68.8 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 404 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...