
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de gruyère coupé en morceaux
- 300 g de chair de potiron détaillée en cubes (1 cm)
- 150 g de lait demi-écrémé
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 5 œufs jaunes et blancs séparés
- 15 g de farine de blé
- 10 g de beurre doux pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 265 kcal / 1104 kJ
- Białko
- 17 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Węglowodany
- 14.8 g