Kokoscurry mit Kabeljau
TM6 TM5

Kokoscurry mit Kabeljau

4.2 (30 ocen)

Składniki

  • 1 Knoblauchzehe
  • 80 g Lauch, in Stücken (3 cm)
  • 20 g Erdnussöl
  • 70 g gelbe Currypaste, z.B. Blue Elephant Yellow Curry Paste
  • 400 g Kokosmilch
  • ½ TL Salz
  • 600 g Kabeljaufilet, frisch oder aufgetaugt, in Stücken (4 cm)
  • ½ Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft, zum Garnieren

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1730 kJ / 413 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
3 g
Sód
479 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy