Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de poivrons rouges (2 poivrons)
- 25 g de sucre roux
- 25 g de vinaigre de framboise
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 125 g de framboises fraîches
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 224 kJ / 53.2 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 432 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confit d'oignons rouges
4h
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1h 5min
Soupe de fruits rouges
2j 10 menit
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3j 10 menit
Canard croustillant
12hod.
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Houmous de petits pois et petits pains
3j 10 menit
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Soupe glacée de poivrons grillés
50min
Mayonnaise d'avocat
15min