Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de poivrons rouges (2 poivrons)
- 25 g de sucre roux
- 25 g de vinaigre de framboise
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 125 g de framboises fraîches
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 224 kJ / 53.2 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 432 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney de poires
55min
Verrines à l'orange
1h 15min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2h 10min
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1 Std. 40 Min
Longe de veau farcie aux pistaches
2h 30min
Soupe de melon au magret de canard
3u. 15min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Chutney mangue-raisin
35min
Boulettes de porc au céleri et à la pomme
1h 15min
Mousse de kiwi
2h 15 min.
Dip de poivron (Mouhamara)
1h