
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 2 Eier
- 100 g grüne Bohnen, frisch in Stücken (3-4 cm)
- 1 Schalotte halbiert
- 20 g Weissweinessig
- 1 - 2 TL Dijonsenf
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Lattichsalate (nur Herzen) , in Stücke gezupft
- 2 Tomaten geachtelt
- ½ grüne Peperoni in dünnen Streifen
- 40 g Oliven, schwarz entsteint
- 1 Dose Thunfisch naturell (Abtropfgewi. 140 g), abgetropft
- 8 Sardellenfilets in Öl abgetropft (opcjonalnie)
- 4 Stängel Basilikum, frisch abgezupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 486 kcal / 2036 kJ
- Białko
- 26 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Węglowodany
- 7 g
- Błonnik
- 4.1 g