Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 2 Eier
- 100 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Weissweinessig
- 1 - 2 TL Dijonsenf
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Lattichsalate (nur Herzen) , in Stücke gezupft
- 2 Tomaten, geachtelt
- ½ grüne Peperoni, in dünnen Streifen
- 40 g schwarze Oliven, entkernt
- 1 Dose Thunfisch, naturell (Abtropfgewi. 140 g), abgetropft
- 8 Sardellenfilets in Öl, abgetropft (opcjonalnie)
- 4 Stängel Basilikum, frisch, abgezupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2036 kJ / 486 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crevettencurry
35 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Griechischer Salat
25min
Penne alla Puttanesca
35 Min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 Min
Stroganoff
45 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1小时 20 分钟
Sizilianischer Crevettensalat
40 Min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1 Std.
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1 Std.