![Stufato di agnello, melanzane e cumino Stufato di agnello, melanzane e cumino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/210D6974-2DB9-42CF-85F9-5B6011BFCDEE/Derivates/4F9888E3-6E7E-4F41-A666-AB219C36D509.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di melanzane a dadini (2 cm)
- 250 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 700 g di bocconcini di carne di agnello (3-4 cm)
- 1 cucchiaio di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di aceto balsamico
- 125 g di yogurt greco bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2888 kJ / 690 kcal
- Białko
- 33.2 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 55.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille (TM6)
1hod. 5min
Stracotto di manzo ai carciofi
3h 25min
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1hod.
Caldo poblano
35 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 godz. 30 min
Manzo alla Stroganoff
1hod.
Manzo alla birra
3 godz. 20 min
Goulash di pollo
2h 15min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 Min
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1hod.
Zuppa di pollo e funghi
55min
Goulash ungherese
1hod. 45min