![Zuppa di pollo e funghi Zuppa di pollo e funghi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4F29519C-3F7E-4271-ADCD-1E62ECCCF251/Derivates/4C032423-A27A-460F-990A-B918647F8540.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline + q.b.
- 2 spicchi di aglio
- 170 g di cipolla rossa, in quarti
- 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di burro, a pezzi
- 220 g di funghi champignon cremino, a fette
- 220 g di funghi champignon, a fette
- 140 g di funghi shiitake freschi, a fette
- 450 g di petto di pollo, a bocconcini
- 700 g di brodo di pollo
-
140
g di pasta all'uovo, tipo pappardelle
lub 140 g di pasta all'uovo, tipo maltagliati - 85 g di panna da cucina, fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Blanquette di vitello
1 Std. 30 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 Min
Manzo alla Stroganoff
1 Std.
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 godz. 10 min
Zuppa di pollo e mandorle
45 Min
Pollo speziato alla mozambicana
35 min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 min
Pollo speziato alle arachidi
50 min
Smoothie agli spinaci, banana e ananas
10min
Pollo alla romana
1 godz. 10 min