Zuppa di pollo e funghi

Zuppa di pollo e funghi

4.0 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • spicchi di aglio
    2
  • di cipolla rossa in quarti
    170 g
  • di dragoncello fresco le foglioline
    5 rametti
  • di timo fresco le foglioline + q.b. per servire
    3 rametti
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di funghi champignon cremino, a fette
    220 g
  • di funghi champignon a fette
    220 g
  • di funghi shiitake freschi a fette
    140 g
  • di petto di pollo a bocconcini
    450 g
  • di brodo di pollo
    700 g
  • di pasta all'uovo tipo pappardelle
    140 g
    140 g di pasta all'uovo, tipo pappardelle
  • di panna da cucina fresca
    85 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 418 kcal / 1749 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...