Bulgur ai calamaretti
TM5

Bulgur ai calamaretti

4.5 (35 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 420 g di calamari freschi ad anelli
  • 150 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1200 g di acqua
  • 300 g di bulgur, sciacquato e scolato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2038 kJ / 487 kcal
Białko
22.7 g
Węglowodany
58.8 g
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy