Dolcetti siciliani di mandorle

Dolcetti siciliani di mandorle

4.5 78 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
30 pezzi

Składniki

  • 330 g di mandorle pelate
  • 330 g di zucchero
  • 80 g di albumi (3 albumi circa)
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • 20 g di zucchero a velo
  • 30 mandorle pelate per la decorazione

Wartości odżywcze na 30 pezzi

Kalorie 453 kcal / 1908 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 25.2 g
Węglowodany 48.3 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...