Dolcetti siciliani di mandorle

Dolcetti siciliani di mandorle

4.5 78 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
30 pezzi

Składniki

  • di mandorle pelate
    330 g
  • di zucchero
    330 g
  • di albumi (3 albumi circa)
    80 g
  • di vaniglia in polvere
    1 bustina
  • di zucchero a velo
    20 g
  • mandorle pelate per la decorazione
    30

Wartości odżywcze na 30 pezzi

Kalorie 453 kcal / 1908 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 25.2 g
Węglowodany 48.3 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...