Ciambelline al vino rosso passito

Ciambelline al vino rosso passito

4.8 44 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
40 pezzi

Składniki

  • 500 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 150 g di zucchero
  • 150 g di vino rosso passito (vedere consigli)
  • 125 g di olio di oliva
  • 15 g di lievito in polvere per dolci
  • 1 ½ cucchiaino di semi di anice
  • 1 pizzico di sale
  • zucchero di canna q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 96 kcal / 402 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...