
Urządzenia i Akcesoria
Ciambelline al vino rosso passito
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
40 pezzi
Składniki
-
500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
150 g di zucchero
-
150 g di vino rosso passito (vedere consigli)
-
125 g di olio di oliva
-
15 g di lievito in polvere per dolci
-
1 ½ cucchiaino di semi di anice
-
1 pizzico di sale
-
zucchero di canna q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
96 kcal /
402 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
14.7 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy