
Urządzenia i Akcesoria
Chiffon cake alle fragole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 fette
Składniki
-
6 uova
-
1 bustina di cremor tartaro (8 g)
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
-
300 g di farina tipo 00
-
300 g di zucchero
-
1 pizzico di sale
-
200 g di fragole pulite e a pezzi + q.b.
-
120 g di olio di semi di girasole
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
258 kcal /
1079 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
9.9 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Soffice dolcezza
10 Przepisów
Włochy
Włochy