
Urządzenia i Akcesoria
Purea di topinambur
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni
Składniki
-
di topinambur pelato, a pezzi400 g
-
di patate a pasta farinosa pelate, a pezzi250 g
-
di latte200 g
-
di sale a seconda dei gusti1 - 1 ¼ cucchiaino
-
di semi di carvi in polvere½ cucchiaino
-
di noce moscata in polvere¼ di cucchiaino
-
di burro, non salato freddo20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
98 kcal /
413 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ricette sane e veloci
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria