Insalata di peperoni

Insalata di peperoni

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
2 porzioni

Składniki

  • di tortilla chips (ad es. alla paprika)
    20 g
  • di olive nere, denocciolate
    40 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    ½ mazzetto
  • di olio di oliva
    20 g
  • di aceto di vino bianco
    10 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    ¼ di cucchiaino
  • di zucchero
    1 - 2 pizzichi
  • peperoni misti rosso e giallo (circa 200 g l’uno), a strisce (3 cm)
    2
  • avocado piccolo, maturo, a cubetti (1 cm)
    1
  • di formaggio feta sbriciolato
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 595 kcal / 2490 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 11.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...