Crostata alla pancetta e porri

Crostata alla pancetta e porri

2.0 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Impasto
  • di farina per pane + q.b. per spianare
    200 g
  • di burro non salato, a pezzi + q.b. per imburrare
    100 g
  • di quark
    100 g
  • di lievito in polvere
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
Ripieno
  • di pancetta affumicata a pezzi (3 cm)
    200 g
  • di porri a pezzi (3 cm)
    400 g
  • uova
    2
  • di panna acida
    200 g
  • di quark
    150 g
  • di sale
    ¾ di cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 936 kcal / 3899 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 71 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...