
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di bietole e ginger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolle tagliate a metà200 g
-
spicchio di aglio1
-
di radice di zenzero fresco a fettine sottili20 g
-
di burro, non salato a pezzi40 g
-
di patate a pezzettini150 g
-
di acqua450 g
-
di bietole bianche, principalmente le foglie verdi, tritate grossolanamente300 g
-
di panna100 g
-
di sale1 cucchiaino colmo
-
di pepe macinato¼ di cucchiaino
-
filetti di trota, affumicatii a pezzi80 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
234 kcal /
979 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ricette sane e veloci
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria