Zuppa di bietole e ginger

Zuppa di bietole e ginger

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    200 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di radice di zenzero fresco a fettine sottili
    20 g
  • di burro, non salato a pezzi
    40 g
  • di patate a pezzettini
    150 g
  • di acqua
    450 g
  • di bietole bianche, principalmente le foglie verdi, tritate grossolanamente
    300 g
  • di panna
    100 g
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
  • di pepe macinato
    ¼ di cucchiaino
  • filetti di trota, affumicatii a pezzi
    80 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 234 kcal / 979 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...