Verdure stufate
TM5 TM6

Verdure stufate

4.7 (9 ocen)

Składniki

  • 150 g di peperone rosso, a fette
  • 150 g di peperone verde, a fette
  • 300 g di cipolle, in quarti
  • 300 g di zucchine, con la buccia, a rondelle (circa 2 cm)
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di passata di pomodoro, (in scatola o fresca)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
836 kJ / 200 kcal
Białko
2.71 g
Węglowodany
8.78 g
Tłuszcz
17.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy