Verdure stufate

Verdure stufate

4.7 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • di peperone rosso a fette
    150 g
  • di peperone verde a fette
    150 g
  • di cipolle in quarti
    300 g
  • di zucchine con la buccia, a rondelle (circa 2 cm)
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    100 g
  • di passata di pomodoro (in scatola o fresca)
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 200 kcal / 836 kJ
Białko 2.71 g
Tłuszcz 17.1 g
Węglowodany 8.78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...