![Verdure stufate Verdure stufate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4DBC5C2B-0D55-451C-AF0A-D03036C9B220/Derivates/4BA6F95E-E3D5-46A1-B295-188B3BC67748.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di peperone rosso, a fette
- 150 g di peperone verde, a fette
- 300 g di cipolle, in quarti
- 300 g di zucchine, con la buccia, a rondelle (circa 2 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro, (in scatola o fresca)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 2.71 g
- Węglowodany
- 8.78 g
- Tłuszcz
- 17.1 g
Alternatywne przepisy
Insalata nizzarda
40min
Filetto di maiale in salsa di senape
30min
Salsa al curry
10min
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Coq au vin
2 Std.
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Brak ocen
Budino al cioccolato
3 Std. 15 Min
Sformato alle verdure
45min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Purè di verdure
Brak ocen
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Petti di pollo alla pizzaiola
55 min