Zuppa di cavolo

Zuppa di cavolo

4.1 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 spicchi di aglio senza anima
  • 80 g di cipolla tagliata a metà
  • 1 cucchiaino di semi di finocchio secco
  • 40 g di olio di oliva + q.b. per condire
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 400 g di cavolo cappuccio tagliato a listarelle
  • 200 g di patate a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di fagioli bianchi, in scatola
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 188 kcal / 786 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 10.6 g
Węglowodany 17.9 g
Błonnik 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...