Zuppa di cavolo

Zuppa di cavolo

4.1 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di aglio senza anima
    2 spicchi
  • di cipolla tagliata a metà
    80 g
  • di semi di finocchio secco
    1 cucchiaino
  • di olio di oliva + q.b. per condire
    40 g
  • di acqua
    600 g
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
  • di cavolo cappuccio tagliato a listarelle
    400 g
  • di patate a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • di fagioli bianchi, in scatola
    200 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 188 kcal / 786 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 10.6 g
Węglowodany 17.9 g
Błonnik 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...