Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle

Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle

4.4 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    120 g
  • di bacon a fette tagliate a pezzi (1 cm)
    150 g
  • di acqua
    400 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    1
  • di cavoletti di Bruxelles
    800 g
  • di mandorle a bastoncini
    50 g
  • di amido di mais (maizena)
    4 cucchiaini
  • di acqua
    2 cucchiai
  • di miele
    1 cucchiaio
  • di pepe macinato
    4 pizzichi

Wartości odżywcze na 6 porzioni

Kalorie 1437 kcal / 6019 kJ
Białko 66.8 g
Tłuszcz 90 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...