Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di cipolle, tagliate a metà
- 150 g di bacon a fette tagliate a pezzi (1 cm)
- 400 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 800 g di cavoletti di Bruxelles
- 50 g di mandorle a bastoncini
- 4 cucchiaini di amido di mais (maizena)
- 2 cucchiai di acqua
- 1 cucchiaio di miele
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 6019 kJ / 1437 kcal
- Białko
- 66.8 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 90 g
Alternatywne przepisy
Purè di patate
50 Min
Purea di patate
45 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Meringhe
2h
Polpette al sugo
45 Min
Salmone con salsa alla senape e all'aneto
1 Std. 30 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 Min
Fagiolini al pomodoro
55min
Torta di carote
1h 10min
Spezzatino alla zurighese
50 Min