Tartare di salmone con avocado e uova

Tartare di salmone con avocado e uova

4.8 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 6 uova, medie (circa 60 g) fredde di frigorifero
  • acqua per riempire fino a 1 l
  • 2 rametti di aneto fresco solo le foglie
  • 300 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische in pezzi
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 5 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di pepe rosso in grani
  • ½ cucchiaino di sale
  • 3 avocado
  • 30 g di germogli misti
  • 6 fette di pane bianco tostato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 401.2 kcal / 1678.3 kJ
Białko 19.2 g
Tłuszcz 26.3 g
Węglowodany 24.7 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Sód 435.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...