Zuppa di riso

Zuppa di riso

4.0 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni

Składniki

  • di carote pelate, a pezzi
    50 g
    50 g di pastinaca, pelata, a pezzi
  • di riso (v. Consigli)
    30 g
  • di burro, non salato (a pezzi)
    20 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    2 - 3 pizzichi
  • uovo (opcjonalnie) (v. Consigli)
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 176 kcal / 734 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...