
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di riso
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni
Składniki
-
di carote pelate, a pezzi50 g
-
di riso (v. Consigli)30 g
-
di burro, non salato (a pezzi)20 g
-
di acqua500 g
-
di sale2 - 3 pizzichi
-
uovo (opcjonalnie) (v. Consigli)1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
176 kcal /
734 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rimedi casalinghi
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria