Hamburger impanato di tacchino e spinaci

Hamburger impanato di tacchino e spinaci

4.6 17 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    20 g
  • di spinaci in foglie, surgelati a cubetti
    140 g
  • di petto di tacchino, senza pelle e disossato a pezzi (3-5 cm)
    500 g
    500 g di petto di pollo, a pezzi (3-5 cm)
  • di sale
    1 cucchiaino
  • uovo sbattuto
    1
  • di pangrattato
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 - 50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 294 kcal / 1230 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 12.2 g
Węglowodany 10.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...