Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de brocciu
- 4 œufs
- 120 g de sucre roux
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités, finement râpé
- beurre, pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1102 kJ / 264 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte aux courgettes et tapenade
1 Std. 15 Min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Fiadone au citron
3h 50min
Flan à la farine de châtaigne
12 Std. 50 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Pissaladière
2h 10min
Canistrelli
1 Std.
Pompes à l'huile
3 Std.
Fiadone corse
50min
Fiadone
55 min
Pissaladière classique
2h
Polenta de châtaigne
30min