Velouté de pois cassés et speck croustillant

Velouté de pois cassés et speck croustillant

3.9 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
6 portions

Składniki

La veille
  • 200 g de pois cassés
Le jour même
  • 4 tranches de speck
  • 1 filet d'huile de tournesol
  • 1 carotte en morceaux
  • 1 oignon en morceaux
  • 1 branche de céleri
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 2 c. à café de cumin en poudre
  • 600 g de bouillon de volaille
  • 2 feuilles de laurier frais
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 770 kJ / 184 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...