Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 70 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de basilic frais
- 500 g de tomates émondées
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 610 g
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12u.
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Sorbet poivron rouge
3u.
Soupe de concombre à la menthe
15 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5h 35min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Gaspacho de melon
10 Min