Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 70 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de basilic frais
- 500 g de tomates émondées
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 610 g
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Crème glacée au pain d'épices
24 Std.
Gaspacho concombre-feta
10 min
Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic
4 Std. 20 Min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 Std. 10 Min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3h
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5h 45min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Gaspacho de betterave
10 min
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3h 30 min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min