Urządzenia i Akcesoria
Oreillettes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
30 pièces
Składniki
-
350 g de farine de blé
-
150 g de sucre en poudre
-
3 œufs
-
30 g de beurre ramolli
-
1 pincée de sel
-
1 l d'huile de friture
-
3 c. à soupe de sucre glace
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
3 g
Kalorie
724 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Mantecados (biscuits sablés andalous)
2 godz.
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 godz.
Galette briochée aux pralines roses
7 godz. 25 min
Aïoli traditionnel
10 min
Nougats noirs
3 godz.
Navettes
2 godz.
Fougasse aux grattons
2 godz.
Pompes à l'huile
3 godz.
Brioche des rois
6 godz. 35 min
Bugnes à la fleur d'oranger
3 godz. 25 min
Canistrelli
1 godz.
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3 godz. 15 min