Gâteau battu

Gâteau battu

4.7 115 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
8 parts

Składniki

  • 30 g de levure boulangère fraîche
  • 100 g d'eau
  • 250 g de farine de blé
  • 6 jaunes d'œufs
  • 1 œuf
  • 5 g de sel
  • 75 g de sucre en poudre
  • 175 g de beurre pommade, coupé en parcelles et un peu pour le moule

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 7 g
Kalorie 1548.8 kJ / 370.8 kcal
Tłuszcz 23.6 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 32.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...