Crème renversée au caramel

Crème renversée au caramel

4.7 144 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions

Składniki

Le caramel
  • 1 c. à soupe d'eau
  • 140 g de sucre en poudre
La crème aux oeufs
  • 3 œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 150 g de lait concentré non sucré
  • 350 g de lait entier
  • 1 gousse de vanille fendue dans la longueur

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 1251 kJ / 296 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 49.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...