Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de beurre mou
- 125 g de sucre en poudre
- 125 g de poudre d'amande
- 2 c. à café de rhum
- 3 œufs
- 2 pâtes feuilletées pur beurre
- 1 jaune d'œuf
- 2 c. à café de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2173 kJ / 522 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte Tatin
1sa
Rochers coco
30 Min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Gâteau roulé à la confiture
30 Min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Fondant aux deux chocolats
3h
Petites chouquettes
40 dk
Tarte Tatin
1sa
Gâteau marbré à la vapeur
1 godz. 40 min
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25 min
Pâte sablée
1h 25min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min