Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de jus d'orange
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 992 kJ / 238 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Iles flottantes aux carambars
1h 20min
Menu express - Crèmes dessert chocolat-tonka
15min
Chocolat au riz soufflé
1h 20min
Crème au chocolat
3 Std. 25 Min
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Mousse glacée à la menthe
12 godz.
Roses des sables
1h 30min
Pâte à tartiner express
15min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Crumble express de Bruges
35min
Fondant minute au chocolat
20min
Mousse au chocolat magique
15min