Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de jus d'orange
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 992 kJ / 238 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble express de Bruges
35 dk
Gâteau au caramel
45 dk
Sucre pistache
5 menit
Sucre à la fraise tagada
5 menit
Crémeux de Carambar
2sa 30 dk
Iles flottantes aux carambars
1h 20min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Iles flottantes
1sa
Mousse au chocolat magique
15 Min
Tarte au citron destructurée
20 dk
Fondant minute au chocolat
20 dk
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 dk