Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 250 g de biscuits speculoos
- 50 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 250 g de mascarpone
- 500 g de fraises, coupées en lamelles
-
10
feuilles de menthe fraîche
lub 10 feuilles de basilic frais - 50 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2212 kJ / 529 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 51.7 g
- Tłuszcz
- 34.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
Alternatywne przepisy
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Tarte au citron destructurée
20 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Douceur mangue-Passion
15 Min
Pâte de speculoos
10min
Tiramisu aux framboises
3sa 20 dk
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Fondant minute au chocolat
20 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Délice pomme-speculoos
12h