Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de beurre demi-sel
- 80 g de sucre roux
- 50 g de crème de vinaigre balsamique noir
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 802.8 kJ / 191.1 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondue de poireaux
25 Min
Rissoler des échalotes
20min
Confit d'oignons rouges
4u.
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer 250 g d'échalotes
25 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Dorer 350 g d'échalotes
25 Min
Préfou au beurre aillé
3u.
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40min
Sauce au roquefort
20min
Risotto (Escale gourmande)
30 Min