Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de beurre demi-sel
- 80 g de sucre roux
- 50 g de crème de vinaigre balsamique noir
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 802.8 kJ / 191.1 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Sauce barbecue
25 min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 350 g d'échalotes
25 min
Rissoler des échalotes
20 min
Confit d'oignons rouges
4h
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Chutney d'oignon rouge
24h
Sauce au roquefort
20 min