Urządzenia i Akcesoria
Sauce au roquefort
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
40 g d'échalotes
-
50 g de beurre coupé en morceaux
-
160 g de roquefort coupé en morceaux
-
180 g de crème fraîche épaisse
-
1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
1 c. à café de fécule de maïs (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1643 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confit d'oignons
30 min
Fondue savoyarde
25 min
Sauce périgourdine
35 min
Moules au roquefort
40 min
Sauce mayonnaise
10 min
Sauce curry
30 min
Aïoli traditionnel
10 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Aligot
40 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Fondue savoyarde
15 min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2 godz.