Wersje kompatybilne
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 4 belles cailles
- 8 échalotes bio, non pelées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
- sel
- poivre moulu
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1246 kJ / 298 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Epinards à la crème
25min
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Tatin de navets
10 godz.
Purée potiron-orange
30 min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Courge spaghetti façon carbonara
1 Std. 15 Min
Purée panais potiron
45 min
Parmentier de veau au potimarron
1h 10min