Urządzenia i Akcesoria
Feta-Grill-Pfännchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie, frisch ohne Stiele½ Bund
-
Zwiebeln halbiert60 g
-
Tomaten geviertelt400 g
-
Feta in Stücken200 g
-
Kräutermischung, getrocknet (z.B. Oregano, Salbei, Thymian, Rosmarin)1 ½ - 2 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1270 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natürlich schnell DE
44 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mortadella-Gurken-Salat
10 min
Flammkuchen
1 godz. 15 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 godz.
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Pastasalat mit getrockneten Tomaten
1 godz. 40 min
Griechischer Salat
25 min
Crostini mit Champignons und Fontina
35 min
Pizza "Tricolore"
1 godz. 45 min
Chrüterbutter
5 min
Pizza alla Romana
1 godz. 40 min
Peperoni-Salat
20 min