Trutenrollen mit Gorgonzola

Trutenrollen mit Gorgonzola

4.3 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Trutenschnitzel
    10
  • Schalotte
    1
  • Olivenöl, nativ
    40 g
  • Jungspinat, frisch gewaschen und getrocknet
    200 g
  • Gorgonzola oder andere Sorte Blauschimmelkäse (z. B. Roquefort, Stilton), in Stücken
    250 g
  • Wasser
    700 g
  • Milch
    150 g
  • Weissmehl
    20 g
  • feinkörniges Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 509 kcal / 2130 kJ
Białko 51.5 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...