Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 Tranchen Bratspeck
- 120 g gegrillte Peperoni, abgetropft, in Streifen (5 mm)
- 6 schwarze Oliven, entkernt, halbiert (opcjonalnie)
- 6 Ei
- Salz zum Würzen
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- 500 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Griechischer Eintopf
45 min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3u.
Cocktail-Dressing
5min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30min
Eier-Canapés
10 Min
Crevetten süss-sauer
1 Std. 15 Min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1 Std. 45 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 Std.
Pistazien-Glace
10 Std. 35 Min
Penne mit Thon
35 min
Fleischvögel mit Gemüse
1 Std.