Urządzenia i Akcesoria
Crostini mit Champignons und Fontina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
20 Stücke
Składniki
-
frische Petersilie nur Blätter15 Zweigchen
-
Zwiebel in Hälften1
-
Butter30 g
-
Olivenöl, nativ10 g
-
Champignons, frisch in Scheiben400 g
-
Rotwein10 g
-
feinkörniges Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen zum Garnieren½ TL
-
Fontina in Scheiben250 g
-
Brot (z. B. Ciabatta, Baguette)20 Scheiben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
493 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Der kleine Genuss
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Thonmousse
5 min
Thon-Dip
5 min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2 godz. 20 min
Minestrone
45 min
Griechischer Salat
25 min
Thunfischmousse
10 min
4-Käse-Quiche
45 min
Trutenburger Berliner Art
1 godz. 25 min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min
Chnoblibrot
15 min