
Urządzenia i Akcesoria
Crostini mit Champignons und Fontina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
20 Stücke
Składniki
-
frische Petersilie nur Blätter15 Zweigchen
-
Zwiebel in Hälften1
-
Butter30 g
-
Olivenöl, nativ10 g
-
Champignons, frisch in Scheiben400 g
-
Rotwein10 g
-
feinkörniges Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen zum Garnieren½ TL
-
Fontina in Scheiben250 g
-
Brot (z. B. Ciabatta, Baguette)20 Scheiben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
118 kcal /
493 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Der kleine Genuss
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria