
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa fredda al cocco e avocado
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni
Składniki
-
di succo di lime40 g
-
avocado (circa 300 g di polpa), a pezzi2
-
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)½
-
di acqua fredda400 g
-
di latte di cocco150 g
-
di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate1 mazzetto
-
di salsa piccante, tipo Tabasco3 - 5 gocce
-
di sale½ cucchiaino
-
di cocco secco, grattugiato20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
106 kcal /
436 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ricette sane e veloci
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria