Zuppa fredda al cocco e avocado

Zuppa fredda al cocco e avocado

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni

Składniki

  • di succo di lime
    40 g
  • avocado (circa 300 g di polpa), a pezzi
    2
  • cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    ½
    1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale, in pasta
  • di acqua fredda
    400 g
  • di latte di cocco
    150 g
  • di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di salsa piccante, tipo Tabasco
    3 - 5 gocce
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di cocco secco, grattugiato
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 106 kcal / 436 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...