Vitello tonnato sprint

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
    ½ mazzetto
  • di tonno in scatola, sott'olio (MSC, circa 1 barattolo), scolato
    150 g
  • di filetti di acciuga, sott'olio (circa 1 barattolo), scolato
    45 g
  • di capperi sott'aceto sciacquati e scolati
    2 cucchiaio
  • di panna acida
    200 g
  • di maionese
    30 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di brodo a piacere
    40 g
  • di olio di oliva
    1 cucchiaio
  • scaloppine di vitello (ca. 80 g ciascuna), battute leggermente
    8
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 608.7 kcal / 2546.6 kJ
Białko 80.3 g
Tłuszcz 28.9 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...