
Urządzenia i Akcesoria
Pizza frescolina
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 porzioni
Składniki
Impasto
-
di acqua220 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito fresco20 g
-
di farina manitoba + q.b.400 g
-
di olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.30 g
-
di sale1 cucchiaino
Farcitura
-
di passata di pomodoro100 g
-
di basilico fresco pulite ed asciugate2 - 4 foglie
-
di sale2 - 3 pizzichi
-
di pepe macinato fresco1 pizzico
-
di olio extravergine di oliva + q.b.20 g
-
pomodori ciliegino tagliati a metà10
-
di rucola le foglie pulite ed asciugate90 g
-
di burrata200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
834 kcal /
3489 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
99 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria