Blanquette di vitello

Blanquette di vitello

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 700 g di acqua
  • 1 rametto di timo fresco Blätter abgezupft
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco Blätter abgezupft
  • ¾ di cucchiaino di sale nach Belieben
  • 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi in Stücken (2 cm)
  • ¼ di cucchiaino di pepe macinato nach Belieben
  • 300 g di carote in Scheiben (5 mm)
  • 200 g di porri in Scheiben (5 mm)
  • 300 g di funghi champignon geviertelt
  • 20 g di burro
  • 15 g di farina
  • ½ cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 259 kcal / 1084 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...