Blanquette di vitello

Blanquette di vitello

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    700 g
  • di timo fresco Blätter abgezupft
    1 rametto
  • foglie di alloro secche
    2
  • di prezzemolo fresco Blätter abgezupft
    1 mazzetto
  • di sale nach Belieben
    ¾ di cucchiaino
  • di bocconcini di carne di vitello senza nervi in Stücken (2 cm)
    600 g
  • di pepe macinato nach Belieben
    ¼ di cucchiaino
  • di carote in Scheiben (5 mm)
    300 g
  • di porri in Scheiben (5 mm)
    200 g
  • di funghi champignon geviertelt
    300 g
  • di burro
    20 g
  • di farina
    15 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    ¼ di cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 259 kcal / 1084 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...