Vongole alla marinara

Vongole alla marinara

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla
    100 g
  • spicchi di aglio
    1 - 2
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di vongole fresche, pulite
    1000 g
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di vino bianco
    50 g
  • di brodo di pesce
    150 g
    150 g di acqua, con 1 cucchiaino di sale
  • di prezzemolo fresco tritato, sole le foglioline
    2 cucchiaini
  • di pangrattato
    1 cucchiaino
  • di sale (opcjonalnie)
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 235 kcal / 980 kJ
Białko 15.85 g
Tłuszcz 14.98 g
Węglowodany 9.08 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...