Urządzenia i Akcesoria
Limoncello Tarts
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Walnut and Rosemary Pastry
-
walnuts, chopped80 g
-
brown sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh rosemary leaves only1 Tbsp
-
wholemeal flour230 g
-
unsalted butter diced120 g
-
large egg1
-
wholemeal flour for dusting
Limoncello Filling and Topping
-
sugar80 g
-
lemon zest1 Tbsp
-
limoncello80 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1-2 lemons)60 g
-
large egg1
-
egg yolks from large eggs4
-
whipping cream200 g
-
fresh figs cut in eighths8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
2244 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Deconstructed Lemon Tarts
30 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11 godz. 5 min
Panforte
1 godz. 30 min
Panforte
1 godz. 30 min
Flourless Chocolate Puddings
35 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 godz. 30 min
Tiraccino
1 godz. 5 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min